Elkészítés: Először a salátaöntetet készítjük el a következő módon: a tejfölhöz kb. 4-5 evőkanákl majonézt és 1 evőkanál mustárt adunk. 3 kiskanál cukorral és borssal ízesítjük, de vigyázzunk, a bors nem kell, hogy nagyon érezhető legyen! Ezeket összekeverjük. Az uborkát vékony csíkokra vágva, az almát reszelve, a tojást felkockázva adjuk hozzá. A csirkemellett főve (akár húslevesben főttet) adjuk hozzá, mégpedig kis csíkokra vágva vagy tépkedve. Hidegen fogyasszuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.