Előkészítés: A pudinghoz sárgadinnyét megmossuk, kimagozzuk, 10 dekányi dinnyehúst apró kockára vágunk, 5 dekányit turmixolunk.
Elkészítés: A pudinghoz a tejszínt habbá verjük. A joghurtot kikeverjük a tejjel, a pudingporral és a turmixolt sárgadinnyével, ehhez keverjük a kockára vágott sárgadinnyét, és a tejszínhabot.
A kész masszát vizezett formába töltjük, és hűtőbe tesszük. A mokkamártáshoz a vaníliamártást kikeverjük. Két evőkanál forró vízben feloldjuk a kávét, és a mártáshoz adjuk. Előhűtött tányérokra borítjuk a formákból a joghurtos sárgadinnyepudingot, a mokkamártással és tejszínhabbal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra múlva
1 adag: 204 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.