Előkészítés: A pudinghoz sárgadinnyét megmossuk, kimagozzuk, 10 dekányi dinnyehúst apró kockára vágunk, 5 dekányit turmixolunk.
Elkészítés: A pudinghoz a tejszínt habbá verjük. A joghurtot kikeverjük a tejjel, a pudingporral és a turmixolt sárgadinnyével, ehhez keverjük a kockára vágott sárgadinnyét, és a tejszínhabot.
A kész masszát vizezett formába töltjük, és hűtőbe tesszük. A mokkamártáshoz a vaníliamártást kikeverjük. Két evőkanál forró vízben feloldjuk a kávét, és a mártáshoz adjuk. Előhűtött tányérokra borítjuk a formákból a joghurtos sárgadinnyepudingot, a mokkamártással és tejszínhabbal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra múlva
1 adag: 204 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.