Elkészítés: 1.) Az almákat lehéjazzuk, közepüket kivájjuk, és egy jénaiba helyezzük őket. A citromot félbevágjuk, és az egyik felét rácsurgatjuk az almákra.
2.) A kiviket megpucoljuk, az egyikből 3 szeletet félreteszünk, a többit felkockázzuk és az almákba töltjük. A 3 szelet kivivel lefedjük az almákat, ezek lesznek a kalapok. :-) A banánt felkarikázzuk, és az almák mellé szórjuk.
3.) A másik fél citrommal meglocsoljuk a banánokat, majd gyorsan a gyümölcsökre csurgatjuk a mézet, és megszórjuk az egészet barna cukorral, aztán betesszük a tálat a sütőbe, kb. 200 fokra, és 15 perc alatt megsütjük. Forrón, juharsziruppal leöntve, dióval díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.