Elkészítés: A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A paradicsomokat megmossuk, és kis kalapokat vágunk nekik. A húsukat kiskanállal kiemeljük; vigyázva, hogy ne sérsük meg a héjat. Egy villával a juhsajtot és az olívaolajat összekeverjük, sóval és borrssal ízesítjük. A keveréket a paradicsomokba töltjük, majd kalapjukat visszahelyezzük. A sütőedényt alufóliával kibéleljük, beletesszük a paradicsomokat, és 40 percig sütjük. A paradicsomokat melegen, salátaleveleken tálaljuk. Petrezselyemzölddel vagy friss bazsalikomlevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.