Elkészítés: A brokkolit gőz fölött megpárolom, külön nem sózom, mert a juhtúró eléggé sós magában is. Egy tűzálló üvegedényt kikenek olajjal, majd megszóróm zabpehellyel - ez fel fogja szívni a vizet,
amit a brokkoli még kienged. A juhtúrót összekeverem a tejföllel és a joghurttal, valamint a brokkolival. Rétegezem az edénybe, majd a tetejét sajttal beborítom. Légkeveréses sütőben 200 fokon 20-30 percig sütöm, amíg a sajt megpirosodik a tetején. Nagyon finom önmagában vagy köretként, például grillezett csirkemell mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.