Elkészítés: A húst kicsontozzuk és csíkokra vágjuk. A paradicsomot és a marinált paprikát felkockázzuk, a zöldhagymát (a szárával együtt) karikázzuk, a megtisztított kemény tojásokat pedig nyolcadokra vágjuk.
A túrót elkeverjük a tejföllel, hozzáadjunk 1-2 kanálnyit a paprika olajából is, majd cukrozzuk, sózzuk és borsozzuk.
A húst, a paradicsomot, a hagymát, a paprikát, a tojásokat salátástálba tesszük, majd óvatosan megkeverjük. Végül leöntjük a tejfölös mártással, és fél órára hűtőszekrénybe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.