Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítom, ráteszem a darált húst, a gombát és a fokhagymát, majd sózom, borsozom. Közben a csomagoláson írtak alapján megfőzőm a tésztát. Amíg várok a tésztára, 1-2 teáskanál tárkonyt összekeverek a tejföllel. Ha a hús és a gomba elfőtte a levét, ráöntöm a juhtúróval elkevert tejszínt, és összefőzőm. Amint megfőtt a tészta, leszűröm, és kb. a felét egy jénai tálba halmozom (tehetünk rá egy kis vajat). Erre a rétegre öntöm a ragu felét és a tárkonyos tejföl felét, majd jön a következő réteg tészta, erre a ragu, végül a tárkonyos tejföl. Az egészet megszórom reszelt sajttal, és kb. 200 fokos előmelegített sütőben 20-25 perc alatt az egészet összesütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.