Elkészítés: A karalábékat megpucoljuk, megsózzuk. Mikróban vagy tűzhelyen fedő alatt félpuhára pároljuk. Belsejüket kiszedjük. Az olajból, lisztből és a tejből sűrű besamel mártást készítünk. (Az olajban megpirítjuk a lisztet, és kevergetés mellett fokozatosan hozzáadjuk a tejet, amíg vajkrém sűrűségű nem lesz.) A juhtúrót összekeverjük a mártással és a fűszerekkel, beletöltjük a karalábékba. Tetejére sajtdarabkát helyezünk, és közepes sütőben 20 percig sütjük. Nem vegetáriánusok sonkával vagy baconnel béleljék ki a karalábékat és ezután tegyék bele a túrós tölteléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.