Elkészítés: Konyhai robotgéppel felvertem a tojások fehérjét, beletettem egy csipet sót, hogy egész kemény legyen, majd 3-4 evőkanál cukrot. Addig kevertem, amíg fényes, kemény habot kaptam. Előmelegített sütőbe egy ezüstpapírral kibélelt tepsibe nagyobb kupacokat tettem, és lepényeket formáltam belőlük. (A vastagságuk így is elérte a 1,5 cm-t!) Minimum fokozaton (150 fok) alig 30 perc alatt készre szárítottam őket. Kicsit megbarnultak, de nem égtek oda! Gyorsan kivettem a sütőből és egy tálcára helyeztem mindet, hogy kihűljenek. A sárga kistányérokra kb. 1,5 evőkanál baracklekvárt tettem, és szétkentem, majd ráhelyeztem a lepényeket. A túrót robotgéppel kikevertem annyi cukorral, hogy édes legyen (ez kb. 4 evőkanál volt), majd rákentem a lepényekre, végül megmosott áfonyaszemekkel díszítettem. Eszméletlen finom volt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.