Elkészítés: A farhátat kettévágom, a nyakakat egyben hagyom. A csontos húst beteszem egy fazékba, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát, felöntöm vízzel,és lassú tűzön főzni kezdem.
Amíg a hús fő, elkészítem a galuskát és felvágom a zöldségeket. A galuskához a tojást felverem, hozzáadom a grízt, sózom, összekeverem, ha túl sűrű, adok hozzá egy kevés levest.
A leveshez adom a zöldségeket.
Amikor a hús és a zöldségek is puhák már, kanállal beleszaggatom a galuskákat. Rövid idő alatt megfőzöm.
Zellerzölddel, chilipaprikával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.