Elkészítés: A kacsamájat megtisztítjuk, szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, hűtőben pihentetjük.
A felhevített teavajba a mézet belekeverjük, majd hozzáadjuk a cikkekre darabolt almát, a felezett, kimagvazott szőlőszemeket, a félbevágott sárgabarackot és a földiepret. Finomra vágott citromfűvel és kevés reszelt gyömbérrel ízesítjük.
Az ananászt meghámozzuk, karikára szeleteljük, a közepét kiszúrjuk, és rostlapon a kacsamájjal együtt megsütjük, a végén sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor egymásra rétegezzük az ananászt és a kacsamájat, a mézes-vajas gyümölcsöket pedig köré helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.