Elkészítés: A megtisztított, megmosott és leszáritott májat egyforma szeletekre vágjuk. Kés lapjával kissé megformázzuk, lapítjuk.
A vajat serpenyőben felhevítjük, majd a májszeleteket pirosra sütjük, fordításkor ügyelve arra, hogy a máj egyben maradjon. A megsült májat kivesszük és melegen tartjuk.
Ezen a zsiradékon sütjük meg a kicsutkázott és gerezdekre vágott almákat.
A sült almákat kivesszük, majd a zsiradékot felengedjük a borral, ízesítjük a petrezselyemzölddel, és jól beforraljuk.
Meleg tálra helyezzük a pirosra sütött májszeleteket, díszítjük a sült almával, meglocsoljuk kevés mártással, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.