Elkésztítés:
1.) A kacsacombokat megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük a többi fűszerrel.
2.) A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és rátesszük a burgonyát és a hagymát. Megsózzuk, megfűszerezzük, majd rátesszük a kacsacombokat is. Pici vizet (fehér bort) a tepsibe öntünk, majd lefedjük ezüstpapírral a tepsit, és az előmelegített sütőbe toljuk. 200 fokon, kb. 2 óra alatt megsütjük, majd leszedjük a tepsiről az ezüstpapírt, és kicsit megpirítjuk (15 perc alatt) a húst. Párolt lila káposztával, gyöngyhagymával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.