Elkészítés: A túrót egy tálba tesszük, villával szétnyomkodjuk. Hozzáadjuk a porcukrot, a sót, a tejet és az étolajat. Az egészet robotgéppel simára keverjük, majd beletesszük a sütőporral átszitált lisztet, és kézzel összegyúrjuk.
A tésztát lisztezett deszkán kb. fél centi vastagra, téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük olvasztott margarinnal, megszórjuk a porcukorral elkevert kakaóporral, és feltekerjük, mint a bejglit. 1,5-2 centis szeleteket vágunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben megsütjük (180 fokon 15-20 perc). Ebből a mennyiségből nekem 20 darab lett. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.