Elkészítés: Először elkészítjük a piskótát. 6 tojássárgáját a 13 dkg porcukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzákerverjük a keményre vert fehérjéket, a lisztet és a kakaót. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, megsütjük. Konyharuhára borítjuk, feltekerjük, és kihűtjük.
A krémhez először felfőzzük a tejet meg a lisztet, majd kihűtjük. A puha margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kettőt összekeverjük. Én szoktam még beletenni néhány csepp vaníliaaromát is. Háromnegyed részét a piskótába töltjük, a többi mehet a tetejére. Villával becsíkozzuk, reszelhetünk rá egy kis csokoládét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.