Elkészítés: A kacsaaprólékból és a megtisztított zöldségekből húslevest készítünk, közben a képződött habot leszedjük róla.
A birsalmát meghámozzuk, kettévágjuk, magházát, csumáját eltávolítjuk, és fél cm-es cikkekre szeleteljük.
Amikor a kacsaaprólék megfőtt, hozzáadjuk a birsalmát, és levesszük a tűzről. A tejfölt a liszttel összekeverjük, a kissé lehűlt levesből hozzáadunk 5-6 kanállal, csomómentesen elkeverjük, majd a húslevesbe öntjük.
Addig főzzük (kb. 20-25 perc), amíg a birsalma meg nem puhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.