Elkészítés: A töltelékhez alaposan összekeverjük a darált húst, a rizst, a tojást, az apró kockára vágott hagymát és sárgarépát, sózzuk, borsozzuk.
A paprikák csumáját kiszedjük, majd megtöltjük a töltelékkel.
Lábosba fektetjük a töltött paprikákat, és felöntjük annyi zöldségalaplével, amennyi 2 ujjnyival ellepi. Lassú tűzön puhára főzzük.
A keményítőt elkeverjük kevés hideg alaplével, besűrítjük vele az ételt, tejföllel, kaporral ízesítjük, pár percig még forraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.