Elkészítés: A tésztát hagyjuk kiolvadni szobahőmérsékleten, majd 4-5 cm átmérőjű téglalapokat vágunk belőle. A töltelékhez lereszeljük a káposztát, sózva pihentetjük. Ezután olajjal meglocsoljuk, megdinszteljük. Ezalatt a vajból és lisztből rántást készítünk, tejjel felengedjük, megsózva forraljuk. Megvárjuk, míg kissé kihűl, hozzáadjuk a tojásokat és a káposztát, sóval és borssal ízesítjük. A tésztára rakunk belőle, felhengereljük. Tojással megkenjük, majd forró sütőben kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.