Elkészítés: Az apróra vágott lilahagymát és a szintén apróra vágott lilakáposztát kevés olívaolajon állandó kevergetés mellett együtt pároljuk.
Semmilyen fűszer nem kell hozzá, só sem! Párolás közben hozzáadjuk az apró kockákra vágott almát, mielőtt készre párolnánk, a 2 egész citrom húsát is hozzáadjuk apróra vágva, a levével együtt. 3-4 perc múlva levesszük a tűzről. Párolás közben folyamatosan kevergessük.
Kihűtve hűtőben tárolhatjuk, és hidegen is fogyasztható bármely napszakban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.