Elkészítése: Levágjuk a káposzta vastag szárát, majd sós vízben puhára főzzük. A külső leveleket folyamatosan lehet leszedni róla, ahogyan megpuhulnak. A kisebb belső leveleket felaprítjuk a töltelékhez. A felaprított hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd összekerverjük a hússal, a
rizzsel, a felaprított káposztával és a fűszerekkel. Megtöltjük a leveleket, majd egy edényben szorosan egymás mellé fektetjük őket. Egy
kis zsiradékkal és káposztalével meglocsoljuk. Egy órán át főzzük, fél óra után megforgatjuk őket és meglocsoljuk a káposztalével.
Szűrjük meg a főzőlevet és keverjük hozzá a vízzel elkevert lisztet, majd egy kis tejfölt. Tálaláskor főtt krumplit adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.