Elkészítés: A krumplit meghámozom, megmosom, kockára vágom.
Kuktába teszem, egy kevés olajat rálöttyintek, megsózom, szezonban friss - máskor fagyasztott - összevágott kaprot teszek rá, összekeverem, majd lezárom a kuktát. Víz nem kell hozzá.
Gázon készítés esetén lángelosztó vaslapot teszek a kukta alá, majd a gőznyomás jelzésétől számított kb. 5 perc eltelte után lezárom a gázt, a kukta bilincsét nyitom - a gőznyomás még úgy is zárva tartja kb. 15 percig - amikor majd magától nyílik a fedél, már kész a finom omlós (parázs) kapros krumpli.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.