Elkészítés: A húsról a bőrt lefejtjük, a combokat kicsontozzuk (a csontot félretehetjük leveshez), és a húst kockára vágjuk. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk, felaprítjuk.
Felforrósítjuk az olajat a serpenyőben, beledobjuk a húst, és erős tűzön megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, a mustárral ízesítjük, majd az egyik csokor apróra vágott kaprot is beleszórjuk. Ráöntjük a bort, és rázogatva erősen forraljuk.
Ha a hús megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük. A másik csokor kaporral megszórjuk, esetleg tejföllel megpettyegetjük. Frissen sült rösztikével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.