Elkészítés: A csirkemellből 4 szeletet vágok, a késsel még kicsit nyújtok rajta. A túrót a friss kaporral és a köménnyel, pici sóval elkeverem, és elosztom a húsok fél oldalára, majd simán félbehajtom, kicsit rányomok a tenyérrel, nem fog a túró kijönni sütés közben. Kevés olajon nagy hőfokon megsütüm egyik oldalát fedő alatt. Amikor a másik oldalát sütöm, hozzáadom az 1 centisre karikázott hagymát, és együtt pirosra sütöm. A hagymát ügyesen megfordítom közben, hogy ne essen szét. Majd 2 kanál vizet teszek hozzá, és fedő alatt tovább párolom, 2-3 perc alatt kész. Tányérra teszem a húst, és mindegyikre hagymakarikát helyezek. Lefedem fóliával, és kb. 10 percet pihentetem, hogy összeérjenek az ízek. Iisteni finom és gyorsan kész van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.