Elkészítés: Az aszalt gyümölcsöket külön-külön pohárba tesszük. A szilvára ráöntjük a rumot, a barackra a likőrt. Annyi vízzel pótoljuk, hogy ellepje az aszalványokat. Mikróba tesszük, felmelegítjük a folyadékkal, majd pár percig állni hagyjuk. A marcipánmasszából 30 db golyót formálunk, és az aszalt gyümölcsökbe töltjük a mag helyére. Az étcsokit két részletben gőz felett megolvasztjuk a tejszínnel, az egyik felébe rumot, a másikba likőrt öntünk, hogy lazítsuk a masszát. Az olvasztott csokinak nem szabad folynia, mert akkor nem fog megkötni. A csokiszirup egyik felével (amibe a rumot öntöttük) bevonjuk a szilvát, a másik felével (amibe a likőr került) bevonjuk a sárgabarackot. Ezután néhány napig szikkadni, száradni hagyjuk, szép karácsonyi dobozkába csomagoljuk. Remek, különleges ajándék!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.