Elkészítés: Vékonyan vajazzunk ki egy nagy tepsit, és a sütőt melegítsük elő 190 fokosra.
Keressünk egy nagyobb edényt, majd ebbe szitáljuk bele a lisztet, a sütőport, a fahéjat és a kakaót. Ujjunkal morzsoljuk hozzá a vajat, majd végül adjuk hozzá a cukrot. Ezután adjuk hozzá a tejet, a felaprított szilvát és csokoládét. Keverjük össze egy kanállal, és kanalazzunk kis kupacokat a tepsibe. Fontos hogy jól elkülönülve legyenek egymástól a kupacok, mert sütés közben nőni fognak.
Kb. 20 percig kell sütni, míg szép barna nem lesz, tapintásra pedig rugalmas állagú.
Ezután hagyjuk kihűlni, és már fogyasztható is! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.