Elkészítés: 1. Az alapanyagokat keverjük össze, ha van rá időnk, tegyük 1 éjszakára hűtőbe.
2. Nyújtsuk 4 mm vastagra a tésztát, szaggassuk ki.
3. Kenjük meg felvert tojással a tetejét, és süssük 180 C fokon, légkeveréses funkción 5 percig, 7. hagyjuk kihűlni.
4. A cukormázhoz 2 tojásfehérjét 1 csipet sóval verjünk kemény habbá,
adjunk hozzá 30 dkg porcukrot, és nagyon keményre verjük fel. Töltsük habzsákba, és már díszíthetjük is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.