Elkészítés: A mézet lassú tűzön összekeverjük a vajjal és a cukorral. Amíg kihűl, összekeverjük a lisztet, a fűszereket és a szódabikarbónát.
A langyos!!!! mézet és a tojást belekeverjük a lisztbe. Jól megdolgozzuk a tésztát. Legalább 1-2 órát kell pihennie /én egy éjszakát szoktam hagyni állni/. 4 mm vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és 1 cm-re rakjuk egymástól őket a tepsiben. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10-15 percig sütjük. Akkor jó, ha halványan pirul sütésnél. Hagyjuk kihűlni, mert sérülékeny sütés után.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.