Elkészítés: A tortalaphoz a 4 tojás fehérjét 2 evőkanál vízzel felverjük, hozzáadjuk a cukrot, és habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet. Tortaformába öntjük, és kisütjük.
A krémhez a tejből és a pudigporból pudingot főzünk, majd lehűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzátesszük, és ezzel is habosra keverjük.
A díszítéshez a csokoládét megolvasztunk, és egy alufólialapra fenyőfát, pöttyöket, hópelyheket készítünk, és hagyjuk kihűlni. Dermedés után könnyen lejön az alufóriáról.
A tortalapot 3 felé vágjuk, és megtöltjük a krémmel. A tetejét és az
oldalát is bekenjük a krémmel. A tetejére tesszük a csokoládéból készített díszítéseket. Hamar elkészül, a gyerekek is szívesen csinálják a díszítőelemeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.