Elkészítés: A karfiolt megtisztítjuk, rózsákra szedjük, megmossuk. Enyhén sós, cukros vízben kb. 8 perc alatt ropogósra, főzzük, majd leszűrjük, és jól lecsepegtetjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A liszthez keverjük a szezámmagot, hozzáöntjük a sört, beletesszük a tojások sárgáját, sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és simára keverjük. A tojások fehérjét lazán a sörös masszához keverjük. A fritőzben 160 fokra felmelegítjük az olajat. A karfiolt először lisztbe forgatjuk, majd belemártjuk a szezámmagos sörtésztába, és 5-6 darabot az olajba teszünk. Kb.5 perc alatt pirosra sütjük. Konyhai papírkendőre szedjük, lecsepegtetjük. A snidlinges mártáshoz a joghurtot simára keverjük a tejföllel és a mustárral. A snidlinget megmossuk, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk, a tejfölhöz hozzáadjuk, megsózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.