Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük, leöblítjük, majd feltesszük sós vízben főni. Mikor forr a víz, hozzáadjuk a spagettitésztát is, és addig főzzük együtt, míg a tészta megpuhul.
Közben elkészítjük a sajtmártást. A margarint egy lábosba tesszük, elkezdjük olvasztani, majd hozzáadjuk a lisztet. Jól elkeverjük, majd mehet bele a tej, csomómentesre keverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a szerecsendiót és a petrezselymet. Ezután hozzáadunk 20 dkg reszelt sajtot, és sűrűre főzzük.
Ha a tészta és a karfiol kész, lecsöpögtetjük, majd összekeverjük a sajtmártással. Tűzálló tálba öntjük, a tetejét megszórjuk a maradék 15 dkg sajttal és betesszük a sütőbe. Addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.