Elkészítés: A tejport és a kakaót külön-külön átszitáljuk. A cukrot 2 dl vízzel főni tesszük. Forrástól számítva pontosan 3 percig főzzük. Kanalanként belekeverjük a kakaós tejpórt,és újabb 3 percig főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint. Különféle ízesitőkkel készíthetjük: kókuszreszeléket, mazsolát, durvára vágott tört pörkölt diót vagy mogyorót, szitált babkávét, narancshéjat, kimagozott rumos meggyet, rumaromát stb. tehetünk bele. Kivajazott tepsibe simítjuk, mielőtt kihűlne, izlés szerinti kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.