Előkészítés: A tejszínt a kávéporral felforraljuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. A sárgabarackokat szitán áttörjük.
Elkészítés: A tojássárgájákat a tojással és a cukorral habosra keverjük, majd lassan a kávés tejszínhez öntjük. A folyadékot 4 tűzálló tálkába osztjuk. A tálkákat 1-2 cm-es vízfürdőbe állítjuk, és fedő alatt 30 percig főzzük. A pudingok tetejére lecsapódott vizet óvatosan leöntjük, és a tálkákat kb. 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. A szószhoz az áttört barackot a vaníliás cukorral és a baracklével krémessé keverjük. A pudingot kistányérokra borítjuk, leöntjük a szósszal, és tálaljuk. A tálkákban is hagyhatjuk, ekkor a szószt külön kínáljuk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.