Elkészítés: A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, 1 órát állni hagyjuk, utána paprikás lisztbe forgatjuk. Teflon tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk a csirkedarabokat. A tefölt ízlés szerint ízesítünk ételízesítővel, majd 4 gerezed átnyomott fokhagymát keverünk a fűszeres tejfölhöz. Ezt a csirkére öntjük úgy, hogy a húst mindenhol ellepje. Közepes tűzön, fólia alatt 1 órát sütjük. Utána a fóliát levesszük, és kevés ideig pirítjuk. Krumplipürével, rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.