Előkészítés: A mustármagot enyhén sós vízben puhára főzzük (5 perc), leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a hagyma fehér részét finomra vágjuk. A snidlinget és a petrezselymet leöblítjük, lerázzuk róluk a vizet, a snidling felét félretesszük a díszítéshez, a többit a petrezselyemmel együtt felaprózzuk. A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés: A kecsketúrót és a tejszínes krémsajtot jó levegősre-habosra kikeverjük. Lazán beledolgozzuk a hagymát, a mustármagot, a mustárt, a felaprózott snidlinget, a petrezselymet, az áttört fokhagymát, ízlés szerint sót és (frissen) őrölt borsot. Csillagcsőrrel ellátott habzsákba szedjük, és 15-20 percre betesszük a hűtőszekrénybe, hogy rajzosabb legyen a „nyomata”. Kettészelünk 1-1 zöld, piros és sárga húsú paprikát, csumájukat és a magjaikat eltávolítjuk, vastag ereiket kivágjuk, aztán ismét 4 szeletre vágjuk - így színenként 8 ladikot kapunk -, és megtöltjük a krémmel. A díszítéshez a maradék 1/2 zöld húsú paprikából 2 vastagabb gyűrűt vágunk, az 1/4-1/4 piros és sárga húsú paprikát pedig apróra felkockázzuk. A paprikagyűrűket 2 kerek tál közepére helyezzük, és megtöltjük a színes paprikakockákkal. Változatosan köréjük rendezzük a ladikokat, végül antennaszerűen beletűzzük-nyomjuk a krémbe a félretett snidlingvégeket. Tálalásig hidegen tartjuk. Friss kenyeret, sokmagos péksüteményt kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.