Elkészítés: A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint, 1 db tojást, a kefirt, a sajt felét lereszelve és a kávéskanál sót. Ezekből a hozzávalókból közepesen lágy, nyújtható tésztát gyúrunk, majd 30 percig hagyjuk pihenni.
Ezután kisebb darabokat tépünk a tésztából, kisodorjuk őket, majd perecet formázunk belőlük, a maradék reszelt sajttal megszórjuk. Az így kapott pereceket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.