Elkészítés: A mascarponéból és a tejszínből porcukor hozzáadásával habos krémet keverünk. A krémből egy keveset félreteszünk, a többit színezzük, ízesitjük a kék sziruppal, likőrrel, és összekeverve megkapjuk a tengerkék színt.
A szétnyított piskótatekercset a krém 2/3 részével megkenjük, feltekerjük. A piskótatekercs tetejét kék, míg oldalait a félretett fehér krémmel vonjuk be. Villával hullámokat húzunk. A fehér krémet egy-két helyen összedolgozzuk a kék krémmel, amivel a tenger habjait kívánjuk megjeleníteni. Fogyasztásig hűtjük.
Citromhéjjal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.