Elkészítés: 1. A tészta alapanyagaiból piskótatésztát készítünk, és forró sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Kihűtjük és kettévágjuk.
2. A töltelékhez a margarint megolvasztjuk, és a többi hozzávalóval összedolgozzuk, majd a tortalapokat megtöltjük vele.
3. A krémhez a pudingporból és a tejből krémet főzünk. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a pudingos krémhez adjuk, és a kettőt összekeverjük.
4. A tortalapokat a töltelékkel megtöltjük, kívülről bevonjuk a krémmel a tortát, a tetejét csokimázzal és tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.