Elkészítés: A csokis réteghez 2 dl tejet, 20 dkg vajat, 20 dkg cukrot, 2-3 evőkanál cukrozatlan kakaót és 1 rumaromát felolvasztunk. Amikor a vaj elolvadt, az egészet eldolgozzuk 50 dkg keksszel, és egy nagy gáz-tepsibe belesimítjuk.
A mandulás réteget ugyanígy készítjük el, csak nem kell bele kakaó, a rumaroma helyett pedig mandulaaroma kerül bele. Ezt a kakaós réteg tetejére simítjuk.
A csokimázhoz a tortabevonó csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, belekeverünk 3 evőkanál étolajat, majd a mandulás rétegre öntjük.
Fél napra hűtőbe tesszük, hogy összeálljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.