Elkészítés: A zöldséget megtisztítjuk. A sárga- és fehérrépát felkarikázzuk, a nagyobb kelbimbókat félbe- vagy negyedbe vágjuk, a zöldbabot felaprítjuk. Megforrósított olajon 1 percig pirítjuk a kétféle répát, meghintjük a pirospaprikával, majd felöntjük 8 dl vízzel. Beletesszük a kelbimbót é a babot is. Sóval, ételízesítővel, morzsolt majorannával ízesítjük. Felforraljuk, majd fedő alatt, kis lángon megfőzzük.
A tejfölben csomómentesre keverjük a lisztet, a levest behabarjuk, összeforraljuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.