Előkészítés: A csirkecombokat besózzuk, a hagymát fél centis darabokra vágjuk, a kelbimbók szárát levágjuk, és külső leveleit lefejtjük.
Elkészítés: Egy lábasban olajat melegítünk, megfonnyasztjuk az újhagymát, rátesszük a csirkecombokat, és kissé megpirítjuk. Ízesítjük kakukkfűvel és frissen őrölt fehérborssal. Felöntjük a fehérborral, és lefedve pároljuk fél óráig, majd hozzáadjuk a megtisztított kelbimbót. Ráöntjük a tejszínt, szükség szerint utánfűszerezzük, és nagyjából 20 perc alatt készre pároljuk. Krumplipüré vagy zöldséges rizottó illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.