Elkészítés: A csirkemellet kockákra vágom, sózom, borsozom.
A pórét felkarikázom, majd a csirkemellel együtt olajon megpárolom úgy, hogy 2-3 csipetnyi őrölt gyömbért is teszek hozzá. Meghintem liszttel, pirítom azzal is egy kicsit, majd felöntöm tejjel. Apránként adom hozzá a megadott tejmennyiséget, különben nem sűrűsödik be (kb. 3-szori alkalommal). Ekkor adom hozzá a négyrét vágott kelbimbókat.
Ha elfövi a tejet, vizet öntögetek hozzá, hogy abban főjön, de mindig csak keveset. Végül beleteszem a sajtot, és azzal is összerottyantom.
Mi főtt tésztával ettük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.