Elkészítés: Egy jénai tálba öntöm az olajat, tejszínt, Worchester-szószt, sót (vagy ételízesítőt), őrölt borsot, curryt, összekeverem. A hagymát vékony karikára vágom, a gyömbért meghámozom, lereszelem vagy apróra vágom, és ezeket is a szószba keverem. A csont nélküli felsőcombokat beleforgatom a szószba. Az egészet jó szorosan lefedem alufólival, és 200 fokon 20-30 percet sütöm, majd leveszem a fóliát és megpirítom a tetejét kb. ugyanennyi idő alatt (ezalatt a leve is elfő).
Zöldséges vagy mandulás (esetleg mazsolás) rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.