Elkészítés: Megtisztítjuk a kelkáposztát, megmossuk, leveleit csíkokra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a káposztát. Felöntjük 2,5 dl vízzel, feloldjuk benne a zöldségleves-kockát, és kb. 20 perc alatt puhára pároljuk. Beáztatjuk 1 dl vízbe az 5 aszalt barackot (kb. 10 perc), majd lecsepegtetjük, és csíkokra vágjuk. Szintén vékony csíkokra vágjuk a füstölt szalonnát, és ropogósra pirítjuk. Hozzáadjuk a barackot, és összeforrósítjuk. A kelkáposztához keverjük a tejfölt, és tálaláskor a tetejére szórjuk a barackos szalonnát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.