Elkészítés: A száraz kenyereket áztassuk vízbe, hagyjuk, hogy jól ázzanak ki, majd alaposan nyomkodjuk ki, és tegyük egy nagy tálba. Mialatt ázik a kenyér, a megtisztított vöröshagymát vágjunk fel közepesen nagy kockákra, 1 dl olajon 1 evőkanál vegetával pároljuk meg (nem kell sütni), adjuk a kinyomott kenyérhez. Verjük fel a tojásokat, keverjük bele a fűszereket és a magokat: a borsot, a köménymagot, a borsikát, a majoránnát, 1 evőkanál vegetát, a pirospaprikát, a zabdarát, a szezámmagot, a lenmagot és a fokhagymanyomón átpréselt fokhagymát. Keverjük a kenyérmasszához, gyúrjuk jól össze, formáljunk belőle lapos kis fasírozottakat, majd forró olajban, mindkét oldalát süssük pirosra. Sok lesz belőle és nagyon finom. Tálalhatjuk mindenféle szósz, saláta vagy főzelék mellé, de készíthetünk belőlük szendvicseket is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.