Elkészítés: Az égetett tésztához egy lábosban felforraltam a vizet a vajjal, a sóval és a cukorral, majd beleöntöttem a lisztet, és kanállal addig kevertem, amíg a massza össze nem állt. A tűzrőllehúzott masszához gépi habverővel hozzáadtam egyesével az egész tojásokat, és simára kevertem. A tésztája közepesen lágy, fényes, krémszerű lett.
A tésztát ezután csillagcsöves habzsákba tettem, és diónyi halmokat formáztam (lehet kanállal is) a sütőpapírral kibélelt tepsibe, nem túl közel egymáshoz.
A sütést két ütemben végeztem: forró 180 fokos előmelegített sütőben 15-20 percig sütöttem (nagyságtól függően), és amikor már szépen megemelkedtek, akkor a sütő hőfokát visszavettem 160 fokra, és még kb. 15-20 percig szárítottam résnyire kitámasztottam a sütőajtót.
A krémhez 5 dl tejet 10 dkg cukorral és vaníliás cukorral felforraltam. A pudingport kikevertem a 2 tojássárgájával és 2 dl tejjel. A pudingporos masszával besűrítettem a felforrt tejet, majd levettem a tűzről, és hozzákevertem a maradék cukorral felvert tojásfehérjehabot. Hagytam kicsit kihűlni, majd habzsákba töltöttem.
Felvertem a tejszínhabot és azt is habzsákba tettem.
A fánkok tetejét levágtam az alját megtöltöttem krémmel, arra rányomtam a tejszínhabot, és rátettem a fánkok kalapját is. Porcukorral szórtam meg, de olvasztott karamellel vagy olvasztott csokival is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.