Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk, kétfelé vesszük. A kakaós tésztához a szaharint 1/2 dl tejbe áztatjuk, hozzátesszük a vaníliás cukrot, a kakaót és a kevés porcukrot (ízlés szerint legyen édes), majd a tésztával összedolgozzuk. Összeállítás után 1 órát kelesztjük.
Utána körré nyújtjuk mindkét tésztát, a világosra rátesszük a kakaósat, majd 16 részre vágjuk. A szélesebb felétől indulva feltekerjük kifliformára. Tepsibe tesszük, pihentetjük kb. 20 percet, és mielőtt a sütőbe tennénk, 1 dl vízből és 10 dkg cukorból készített sziruppal megkenjük, majd előmelegített tepsiben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.