Elkészítés: A pulykamellet csíkokra vágjuk, és nagyon pici sóval meghintjük. A 2 gerezd fokhagymát félbevágjuk. A húst és a fokhagymát nagyon minimális olajjal serpenyőbe rakjuk, kis szójaszósszal és őrölt gyömbérrel ízesítjük, és készre pirítjuk. A zöldségeket ugyanígy felcsíkozzuk vagy kockázzuk (kinek mi a szimpatikusabb). Közben a tésztát sós, forró vízben 1 evőkanál olajjal főni. Miután készen van a tészta, 6 percig pihentetjük leszűrve, majd a húst, a zöldségeket és a tésztát egy nagyobb tálban összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.