Elkészítés: A tésztához a tojást a cukorral, a vaníliás cukorral, tejjel és az olvasztott margarinnal simára keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Amikor homogén keveréket kaptunk, elkezdjük hozzáadni a kakaóport, és szép barnára színezzük vele a tésztát (a kakaó lehetőség szerint legyen jó minőségű tiszta kakaó). Sütőpapírral bélelt vagy kivajazott tepsibe öntjük, és elmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük közepes hőfokon.
Közben elkészítjük a krémet. A tejszínt elkeverjük a porcukorral vagy a mézzel, és habverővel elkezdjük verni. 1 perc keverés után hozzáadjuk a fixálót, és kemény habbá verjük. Hűtőbe tesszük.
A kihűlt tésztából vékony szeleteket vágunk, és megtöltjük a krémmel. Legalább 1 órát pihentetjük fogyasztás előtt a hűtőben.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.