Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját és a cukrot fehéredésig kikeverem, hozzáadom a 6 evőkanál vizet és az olvasztott margarint, pár percig keverem. A lisztet, a sütőport, a kakaót és a fűszerkeveréket egy kis tálban külön összekeverem, majd a fentiekhez adagolom. A tojásfehérjét habbá verem, és végül összedolgozom a kakaós masszával.
Kikent, lisztezett tepsiben két részletben kell megsütni. Én egy kb. 40 x 25 cm-es tepsiben sütöttem meg a lapokat. Teljesen ki kell hűteni őket.
A krémhez a habtejszínt kemény habbá verjük. A kétféle cukrot és a zselatint egy edénybe teszem, ráöntöm a tejet, és folyamatos kevergetés mellett ÖSSZEMELEGÍTEM!!!!, de nem forralom, hogy felolvadjon a cukor és a zselatin. Hozzáadom a tejszínhabhoz.
A krém híg lesz, de nem szabad kétségbeesni. :) Az alsó lap köré keretet csináltam, ráöntöttem a krémet és beraktam a hűtőbe, a teteje nélkül. 30 perc hűtés után már olyan állagú lesz, hogy rá lehet rakni a felső lapot.
A csokimázhoz a vajat meg a csokit forró víz fölött összeolvasztom, és a felső lapra csurgatom és elsimítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.