Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágva kiolvasztjuk, beletesszük a lereszelt vöröshagymát, és megpirítjuk. Közben az apróra vágott húst megforgatjuk lisztben, és forró olajban hirtelen megsütjük. Amikor a hús fehér lesz, kivesszük. A húsból megmaradt olajat beleöntjük a hagymás zsírba, teszünk bele sót, őrölt borsot, zúzott fokhagymát. Felöntjük vörösborral, beletesszük a sűrített paradicsomot, végül a húst. Takaréklángon főzzük kb. fél órát. Majd beletesszük az apróra vágott gombát és a felkarikázott virslit. Ha elfőtt a leve, felöntjük 1 dl vízzel, de a víz helyett lehet még 1 dl bort is használni. Teljesen puhára főzzük.
Köretnek párolt rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.